Voorwaarden / Herroepingsrecht

RESERVATIE

De gereserveerde artikelen zullen 2 weken (= 4 afhaaldagen) ter beschikking worden gehouden van de klant. Indien deze dan nog niet zijn afgehaald dan worden zij opnieuw ter beschikking gesteld van andere klanten tenzij de klant ons heeft gecontacteerd met de vraag, de reservatie te verlengen.

VERZENDINGEN

Bestellingen vanaf een aankoopbedrag van € 20 kunnen worden verzonden aan het normale posttarief.  Voor verzendingen onder de € 20 wordt een supplement van € 3 aangerekend.

De klant kan het pakket steeds volgen via een trackingcode dat door Hebbeding wordt medegedeeld aan de klant.

Bij een verzending wordt de bestelling steeds met veel zorg verpakt.  Hebbeding is verantwoordelijk tot op het moment dat het pakket is overgedragen aan de verzendfirma.  Er is steeds een bewijs van afgifte om de verzending aan te tonen.

Om onze verzendkosten zo laag mogelijk te houden, verzenden wij standaard naar een postpunt of postkantoor in de buurt van de klant, andere verzendingsopties zijn mogelijk in samenspraak met de klant, mits eventuele meerprijs.

OMRUILING

Indien uw aankoop niet voldoet aan uw verwachtingen, kan u een aanvraag indienen voor een omruiling.  Dit dient echter te gebeuren binnen de 3 dagen na ontvangst van de goederen.  De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper.  Niet- of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden geweigerd.  Bij een omruiling zijn alle nieuw gemaakte verzendkosten voor rekening van de klant.

PRIVACY

Hebbeding verbindt zich ertoe de gegevens van de klanten nooit door te geven aan derden.

HERROEPINGSRECHT

In geval van online aankoop beschikt de klant, vanaf de dag van levering, over 14 dagen om af te zien van zijn aankoop. De termijn van 14 kalenderdagen laat de klant toe het gekochte artikel te beoordelen en te inspecteren zoals in een winkel. In die tijd moet hij het gekochte artikel met de nodige zorg behandelen. Hij mag het artikel slechts uitpakken en uittesten voor zover het noodzakelijk is om zijn inspectierecht uit te oefenen.

Wil de klant afzien van zijn aankoop? Hiervoor contacteert hij Hebbeding telefonisch 0475/66.77.15 of per mail info@hebbeding-dendermonde.be. Daarnaast kan hij ook gebruik maken van volgend formulier. (klik hier)

Eenmaal de klant ons heeft geïnformeerd over zijn beslissing zijn aankoop te herroepen, heeft hij 14 dagen de tijd om het artikel terug te bezorgen aan Hebbeding (kosten zijn ten laste van de klant).